Wimperextensions laten zetten in Bergen op Zoom

Prachtige wimpers die langs je wang strelen als je knippert? Wimpers omlijsten je ogen en dragen bij aan jouw uitstraling. Lange, volle wimpers kun je bereiken met wimperkrullers en mascara, maar wil je liever dat jouw wimpers altijd goed zitten? Ik help je graag met het zetten van wimperextensions in Bergen op Zoom. Met mijn wimperextension behandeling in mijn beautysalon in Bergen op Zoom zorg ik ervoor dat jouw wimpers jouw gelaat doen stralen. Door mijn specialisatie binnen persoonlijke verzorging weet ik hoe ik jouw ogen nog beter uit de verf laat komen. Met een wimperextension hoef jij niet meer na te denken over wimperkrullers of mascara. Jouw lange wimpers krullen van zichzelf al! 

Wimperextensions met de one by one techniek

Wimperextensions zijn semipermanente extensions die als verlenging en verdikking van jouw wimpers werken. De extensions worden bevestigd met een speciale lijm op jouw eigen wimper. De extensions worden nooit aangebracht op jouw huid of wimperrand, zodat jij er geen last van krijgt. Met de one by one techniek breng ik telkens één wimperextension aan op jouw natuurlijke wimper. Met deze techniek krijg jij niet alleen de lange, volle wimpers die je wilt, maar blijft het er natuurlijk uit zien. Hierbij kun je zelf aangeven welke dikte je wilt voor de wimperextensions, maar ook welke vorm. Wil je bijvoorbeeld een C-krul die natuurlijk omhoog krult? Of liever een D-krul die net iets meer krult? Ben je niet zeker van wat mooi bij jou is? Ik help je bij het kiezen van de juiste vorm en lengte. 

De beautysalon in Bergen op Zoom voor jouw wimpers

Op ieder moment van de dag perfect, gekrulde wimpers. Het is iets dat veel vrouwen willen en waar ik graag bij help. Met de wimperextension-behandeling in mijn beautysalon in Bergen op Zoom zorg ik ervoor dat jij stralend de salon verlaat. Het is een luxe die jij verdient. Je hoeft niet na te denken over je make-up in de ochtend of over uitlopende mascara tijdens het zwemmen. Dit komt doordat de wimperextensions bestand zijn tegen water. Daarnaast scheelt het ook gewoon een hoop tijd. Je hoeft er niet over na te denken. Je hebt iedere dag een mooie look met lange, krullende wimpers. Wil je je ogen nog beter uit laten komen? Ik epileer ook wenkbrauwen in Bergen op Zoom. Dit doe ik, net als bij je wimpers, met veel precisie en zorg. Bij iedere behandeling die ik uitvoer, vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en tevreden de salon verlaat. Zo ben jij blij, maar ik ook! 

Menu